VOO TAGT EN PLAAGT PROXIMUS

VOO TAGT EN PLAAGT PROXIMUS

Met zijn All-in pack “One” breekt VOO een lans voor meer eenvoud. De lanceringscampagne, afgetekend met “Bye Bye stress”, speelt in op de stress die mensen ervaren als ze moeten kiezen tussen al die super complexe tv-internet-mobiel-vast-aanbiedingen en ontelbare combinaties in de packs van de concurrenten.

Meteen wordt ook een ludieke knipoog gemaakt naar grote rivaal Proximus door middel van tags op de grond, aan de voet van de 2 bekende Proximus towers. Zo krijgen we een kop relaxerende thee te zien die gegarandeerd plezier zal doen als men niet kan genieten van de anti-stressvoordelen van One. Vanzelfsprekend zullen hostesses komende dinsdagmorgen een lekker kopje thee aan de liefhebbers aanbieden. Kortom, een sympathieke manier om de komst van VOO op de markt in de verf te zetten. Het “cleantag”-procedé (“schone” tags die vanzelf verdwijnen) zal ook worden toegepast voor specifieke boodschappen voor de winkels.

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium