VOO TAGT EN PLAAGT PROXIMUS

Met zijn All-in pack “One” breekt VOO een lans voor meer eenvoud. De lanceringscampagne, afgetekend met “Bye Bye stress”, speelt in op de stress die mensen ervaren als ze moeten kiezen tussen al die super complexe tv-internet-mobiel-vast-aanbiedingen en ontelbare combinaties in de packs van de concurrenten.

Meteen wordt ook een ludieke knipoog gemaakt naar grote rivaal Proximus door middel van tags op de grond, aan de voet van de 2 bekende Proximus towers. Zo krijgen we een kop relaxerende thee te zien die gegarandeerd plezier zal doen als men niet kan genieten van de anti-stressvoordelen van One. Vanzelfsprekend zullen hostesses komende dinsdagmorgen een lekker kopje thee aan de liefhebbers aanbieden. Kortom, een sympathieke manier om de komst van VOO op de markt in de verf te zetten. Het “cleantag”-procedé (“schone” tags die vanzelf verdwijnen) zal ook worden toegepast voor specifieke boodschappen voor de winkels.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be