VOO gaat Zen

VOO gaat Zen

Enkele maanden geleden lanceerden Air en VOO « One », het 4P-aanbod van VOO, met een campagne die de nadruk legde op de eenvoud van het product als antwoord op de vele kleine burnouts die we elke dag beleven. Vandaag, om verder in te zoomen op het mobiele aanbod van One dat ons via een abonnement laat genieten van tot wel 5 mobiele forfaits aan 12 euro elk, gaat Air verder op zijn elan met een ode aan Zen.

Deze keer voert de film de vader op die uitlegt hoe hij, geconfronteerd met een gezin dat constant online is zonder op de kosten te letten, eindelijk rust heeft gevonden dankzij One en de lage tarieven van de mobiele forfaits. De vader speelt de hele film lang op een sitar om zijn herwonnen rust te tonen, zelfs wanneer dit gezien de afmetingen van het instrument niet altijd even evident is… Check de film !

De campagne voor het mobiele aanbod is te zien op tv, terwijl affichage, radio en online de nadruk leggen op het promotionele aanbod dat vandaag geldt bij een abonnement op One. Alles is bijzonder zen uitgevoerd en extra genietbaar in… lotushouding.
 

Credits:

Agentschap: AIR

Klant: VOO

ECD: Eric Hollander

Creatie: Jean-Marc Wachsmann & Benoit Hilson, Hughes Legros, Paul Servaes (radio)

Tv prod: Tuyen Pham

Contacten:  Delphine Lenel, Nicolas de Preter, Jessica Demeer, Aude Vanstalle

Accounts: Caroline Charles, Sandra Goffin, Laura Deheem

Strategie: Charlotte Keup

Film Production: LatchoDrom

Sound: Bleu Nuit

Director: Tom Geens

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium