VOO en BEtv kiezen een nieuw bureau : AIR

Na consultatie hebben VOO en BEtv gekozen voor AIR als strategische en creatieve partner voor de 360° communicatie van hun merken.

AIR heeft tijdens de competitie kunnen aantonen dat ze een grote kennis hebben van de telecommunicatiemarkt in België.Verder waren ze zeer goed op de hoogte van de tendenzen in het consumentengedrag in deze markt en hadden een heel sterke strategische en creatieve visie over de VOO communicatie voor de nakende lancering van de mobiele producten.

VOO en Betv bedanken de deelnemende bureaus Havas WW en Happiness alsook hun actuele bureau JWT Brussels voor de kwaliteit en professionaliteit van de presentaties.

VOO en Betv hebben het charter van de UBA/ACC gebruikt tijdens deze competitie.

AIR begint officieel op 1 september 2013.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be