VOO en Air lanceren VOOsport World

Ter gelegenheid van de lancering van VOOsport World, het nieuwe kanaal van VOO dat zich focust op het allerbeste in de internationale sportwereld, bedacht Air een spot van 45’’ met in de hoofdrol het VOO gezin.

Wat begint als een vredig tafereel waarbij iedereen rustig naar een sportuitzending zit te kijken, escaleert al snel tot een verbeten strijd om de afstandsbediening. De actiescène wordt deels, zoals dat wel vaker in de sport gebeurt, in slow motion afgespeeld en verwijst zo duidelijk naar een aantal van de verschillende soorten sport die het nieuwe kanaal uitzendt. Een misschien ietwat gewelddadige maar vooral geestige manier om de slogan te introduceren: “Haal de sportwereld in huis.”

De campagne kent eveneens een radioluik, met drie spotjes die op geslaagde wijze voice-over en sportgeluiden weten te mixen, alsook een affichecampagne.

 

 

Credits:

Agency: AIR.

Client: VOO.

CDs: Dieter De Ridder & Joeri Van Den Broeck.

Film Creation: Jean-Marc Wachsmann & Benoit Hilson.

Radio Creation: Jean-Paul Lefebvre.

Contacts: Erica Vanini, Nicolas De Preter, Aude Vanstalle.

Accounts: Caroline Charles, Daphné De le Vingne, Amandine Battaille.

Film Production: Latcho Drom.

Radio Production: Bleu Nuit.

Director: Tom Geens.

Illustrations/Retouching: Nicolas Jandrain.

VOO-Sport-World-Interventions-25s-v2-160727-rmx1.mp3

MP3 - 979 Kb

VOO-Sport-World-Interventions-25s-v3-160727-rmx1.mp3

MP3 - 979 Kb

VOO-Sport-World-Interventions-30s-v1-160727-rmx2.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be