VOO en Air lanceren VOOsport World

VOO en Air lanceren VOOsport World

Ter gelegenheid van de lancering van VOOsport World, het nieuwe kanaal van VOO dat zich focust op het allerbeste in de internationale sportwereld, bedacht Air een spot van 45’’ met in de hoofdrol het VOO gezin.

Wat begint als een vredig tafereel waarbij iedereen rustig naar een sportuitzending zit te kijken, escaleert al snel tot een verbeten strijd om de afstandsbediening. De actiescène wordt deels, zoals dat wel vaker in de sport gebeurt, in slow motion afgespeeld en verwijst zo duidelijk naar een aantal van de verschillende soorten sport die het nieuwe kanaal uitzendt. Een misschien ietwat gewelddadige maar vooral geestige manier om de slogan te introduceren: “Haal de sportwereld in huis.”

De campagne kent eveneens een radioluik, met drie spotjes die op geslaagde wijze voice-over en sportgeluiden weten te mixen, alsook een affichecampagne.

 

 

Credits:

Agency: AIR.

Client: VOO.

CDs: Dieter De Ridder & Joeri Van Den Broeck.

Film Creation: Jean-Marc Wachsmann & Benoit Hilson.

Radio Creation: Jean-Paul Lefebvre.

Contacts: Erica Vanini, Nicolas De Preter, Aude Vanstalle.

Accounts: Caroline Charles, Daphné De le Vingne, Amandine Battaille.

Film Production: Latcho Drom.

Radio Production: Bleu Nuit.

Director: Tom Geens.

Illustrations/Retouching: Nicolas Jandrain.

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium