Skip to Content

visit.brussels opnieuw bij Air

visit.brussels vertrouwt Air haar communicatiebudget toe om de toeristen opnieuw naar Brussel te brengen.

Het gaat om een vernieuwde samenwerking tussen twee partners die elkaar goed kennen, want eerder tekenden Air en visit.brussels voor de veelbekroonde campagne « Call Brussels » die het licht zag na de verschrikkelijke aanslagen in Brussel in 2016. 

Stéphane Buisseret, CEO van Air :« We zijn in de wolken met de terugkeer van visit.brussels. Veerkracht tonen en het herlanceren van het toerisme en de cultuur in Brussel is een geweldige uitdaging voor Air, dat recent werd uitgeroepen tot « Resilient Agency of the Year » Patrick Bontinck, CEO bij visit.brussels, voegt eraan toe :« Air verleidde ons met een eenvoudig, straf en pertinent concept dat uiterst declineerbaar is en een hoog viraal potentieel heeft. Niet enkel voor onze B2C-doelgroep maar ook voor de MICE -sector.

De nieuwe campagne wil (inter)nationale toeristen opnieuw naar Brussel trekken na een lange lockdownperiode die de toeristische en culturele sector zwaar heeft getroffen.


De campagne, opgetrokken rond de hashtag #BrusselSopen, wordt vanaf begin juli uitgerold. 

 

 

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium