visit.brussels opnieuw bij Air

visit.brussels vertrouwt Air haar communicatiebudget toe om de toeristen opnieuw naar Brussel te brengen.

Het gaat om een vernieuwde samenwerking tussen twee partners die elkaar goed kennen, want eerder tekenden Air en visit.brussels voor de veelbekroonde campagne « Call Brussels » die het licht zag na de verschrikkelijke aanslagen in Brussel in 2016. 

Stéphane Buisseret, CEO van Air :« We zijn in de wolken met de terugkeer van visit.brussels. Veerkracht tonen en het herlanceren van het toerisme en de cultuur in Brussel is een geweldige uitdaging voor Air, dat recent werd uitgeroepen tot « Resilient Agency of the Year » Patrick Bontinck, CEO bij visit.brussels, voegt eraan toe :« Air verleidde ons met een eenvoudig, straf en pertinent concept dat uiterst declineerbaar is en een hoog viraal potentieel heeft. Niet enkel voor onze B2C-doelgroep maar ook voor de MICE -sector.

De nieuwe campagne wil (inter)nationale toeristen opnieuw naar Brussel trekken na een lange lockdownperiode die de toeristische en culturele sector zwaar heeft getroffen.


De campagne, opgetrokken rond de hashtag #BrusselSopen, wordt vanaf begin juli uitgerold. 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be