VIA Belgium haalt haar mosterd bij AIR Brussels

Na een competitie tussen drie agentschappen (Emakina, DDB en AIR Brussels) heeft VIA Belgium voor het menu van AIR Brussels gekozen

VIA Belgium, de overkoepelende organisatie van de bedrijven die maaltijdcheques verdelen, wenst d.m.v. een gerichte communicatiecampage naar bedrijfsleiders en HR-verantwoordelijken, werknemers, de horeca en de kleinhandel te informeren over de vele voordelen van de maaltijdcheques. Niet minder dan 1,65 miljoen werknemers, 70.000 bedrijven en meer dan 11.000 horecazaken en kleinhandel maken gebruik van het systeem van de maaltijdcheques.

Maaltijdcheques zijn een sociaal voordeel dat fiscaal aantrekkelijk is voor zowel werknemers als bedrijfsleiders en bovendien de horeca, voedingszaken en kleinhandel inkomsten en omzetgroei garandeert. Het is een verkregen recht dat sinds 1965 deel uitmaakt van het remuneratiepakket van werknemers en ondertussen voor velen een vanzelfsprekendheid geworden is. Tijd dus voor een communicatiecampagne met dewelke VIA Belgium duidelijk wil maken dat iedereen wint met het systeem van de maatijdcheques; van werknemers over bedrijfsleiders tot de horeca en distributie toe.

De campagne is te zien in magazines breed publiek, professionele magazines, dagbladen, online, op sociale media, en op de welbekende enveloppe.

  • Client: VIA Belgium
  • Creative team: Julien Scouze Riviezzo, Sébastien Stronghead Verliefde
  • Creative direction: Greg Ginterdaele, Marie-Laure Cliquennois
  • Account team: Ivo van der Pas, Melissa Fastenaekels, Lien Meeus
  • DTP: Bernard Lespagne, Stefaan De Vos
  • Production: Anne Gruszow
  • Objects and Shooting: Nearly Normal London
Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium