TV & Radio Producer Tuyen Pham naar Air

Air versterkt haar productie met alweer een nieuw gezicht: TV & Radio Producer Tuyen Pham. Tuyen verdiende haar sporen als producer bij o.a. Duval Guillaume, Publicis en Famous waar ze instond voor een hele reeks prijswinnende producties. Ze zal er in tandem met Anne Gruszow instaan voor alle audiovisuele producties. Ter info: Tuyen heeft Vietnamese roots en spreekt perfect West-Vlaams.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium