THE GOOD REPORT : AIR 6e plaats op wereldranglijst bureaus die voor goede doelen opkomen

The Good Report, dat ontstond uit een samenwerking tussen ACT Responsible en The Gunn Report, zet de bureaus in de bloemetjes die creativiteit het best weten uit te spelen ten dienste van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, om zo de aandacht op ’s werelds voornaamste sociale kwesties en milieuproblemen te vestigen.

In totaal werden er 1474 campagnes (ontwikkeld door 866 bureaus in naam van 1090 adverteerders uit 82 landen) geëvalueerd, die allen tot de ACT Responsible database, tentoonstelling en publieke stemmen van 2015 behoorden. Deze campagnes werden eveneens op hun creatieve prestatie beoordeeld, op basis van de resultaten van The Gunn Report van datzelfde jaar.

Air deelt met trots mee dat zij in deze lijst met bureaus die het voor goede doelen opnemen een mooie 6de plaats behaalden.

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium