THE GOOD REPORT : AIR 6e plaats op wereldranglijst bureaus die voor goede doelen opkomen

The Good Report, dat ontstond uit een samenwerking tussen ACT Responsible en The Gunn Report, zet de bureaus in de bloemetjes die creativiteit het best weten uit te spelen ten dienste van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, om zo de aandacht op ’s werelds voornaamste sociale kwesties en milieuproblemen te vestigen.

In totaal werden er 1474 campagnes (ontwikkeld door 866 bureaus in naam van 1090 adverteerders uit 82 landen) geëvalueerd, die allen tot de ACT Responsible database, tentoonstelling en publieke stemmen van 2015 behoorden. Deze campagnes werden eveneens op hun creatieve prestatie beoordeeld, op basis van de resultaten van The Gunn Report van datzelfde jaar.

Air deelt met trots mee dat zij in deze lijst met bureaus die het voor goede doelen opnemen een mooie 6de plaats behaalden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be