The Christmas Safety Card. A friendly reminder from Santa, BMW and AIR to drive safe.

Elk jaar wenst BMW zijn klanten een nieuw jaar vol opwindend en veilig rijplezier toe. Maar deze keer blijft het niet bij enkel een wens. Met een bijzondere kerstkaart zorgt Air voor extra veiligheid onderweg.

In samenwerking met elektronicabedrijf Selectron ontwikkelde AIR de ‘Christmas Safety Card’. Een kerstkaart die je niet op je schouw moet zetten maar in je auto hangt. De microsensor in de kaart meet je rijgedrag en reageert op gepaste wijze wanneer je onveilig rijdt door net als de kerstman Ho!Ho!Hooo! te zeggen. De sensor meet de G-krachten en reageert wanneer je te hard accelereert, remt of snel door bochten rijdt.

Dit technisch hoogstandje op punt krijgen, kostte flink wat tijd. Na veel testen en herprogrammeren werd de limited edition kerstkaart verzonden naar leden van de BMW M LEAGUE die recent hun wagen kochten en al hebben deelgenomen aan BMW Track Days. Bestuurders waarvan we weten dat ze graag op een verantwoordelijke manier het uiterste uit hun wagens wensen te halen. Hopelijk helpt de ‘Christmas Safety Card’ hen door deze koude periode.

Credits

Client: BMW

Contact: Steven De Deyne, Wim Verbeurgt

Agency: Air Brussels

ECD: Eric Hollander

CD: Steven Janssens

CD: Joeri Van Den Broeck

CD: Dieter De Ridder

Creation: Ruben De Praetere

Creation: Yves Van Hacht

Account Director: Ophélie Van Hagendoren

Connection planner: Max Van Santen

Production Air: Tuyen Pham

Digital Project Manager: Siebe Lefebure

Sound Production Company: Sonicville

Production Company: Eckelwood, Gunter Blokken

Electronics: Selectron, Stefaan Lybaert

Illustrator: Joost Jansen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be