StanleyBlack&Decker versterkt zijn toolbox met Air B2B

Om zijn ambities vorm te geven zal StanleyBlack&Decker vanaf 2017 voor België, Nederland en Luxemburg samenwerken met Air B2B, de B2B business unit van Air. De samenwerking omvat de merken Stanley, Black&Decker en DEWALT, met naast de communicatieondersteuning van het ruime productportfolio, een verdere uitbouw van de brand awareness. “Het zijn bijzonder mooie merken die elk hun specifieke lokale challenge hebben” zegt Eric Hollander. “We zijn daarom ook heel erg blij dat we StanleyBlack&Decker in de verdere uitbouw van zijn Benelux activiteiten mogen ondersteunen.”

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be