Seth Onal wordt de nieuwe Chief Growth Officer bij Air.

Seth Onal wordt de nieuwe Chief Growth Officer bij Air.

Op zijn 39ste heeft deze Nederlander, wereldburger en polyglot reeds een volledige professionele carrière achter zich. Als business & marketing strateeg en storyteller met een passie voor innovatie was Seth 10 jaar lang actief in meer dan 20 landen bij het ontwikkelen van business-strategieën voor merken en overheden.

Vervolgens vervoegde hij het team van Dentsu België als Head of consulting services bij iProspect.

Seth Onal: “Aan de slag gaan bij Air voelt aan als een logische stap, aangezien onze sector en de consultancywereld vandaag naar elkaar toegroeien. We vertrouwen steeds meer op data, zowel om de juiste insights te identificeren als om performantie te creëren. Zo kunnen we een flinke dosis creativiteit toevoegen aan storytelling, en vooral een betere customer experience bieden aan consumenten.

Air is een sterke creatieve speler die slaagt in deze digitale transformatie, zowel intern als via intelligente partnerships.

De volgende stap is nóg meer doordringen tot de business challenges van onze klanten, hierop anticiperen en oplossingen met een grote toegevoegde waarde bieden. Daarom vervoeg ik Air als Chief Growth Officer.”

 

Stéphane Buisseret (CEO Air): “Onze sector evolueert steeds sneller richting “business performance”. We willen zo dicht mogelijk bij de groeimogelijkheden van onze klanten staan. Dit wordt de voornaamste prioriteit van Seth: onze klanten helpen groeien via merken die een echte rol spelen in het leven van mensen. Dankzij zijn strategische achtergrond en kennis van data en technologie heeft Seth het perfecte profiel om onze klanten te helpen bij de aanpak van hun uitdagingen van vandaag en morgen.”    

 

 

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium