Skip to Content

SEAT Import gaat de weg op met AIR Brussels.

Na een competitie tussen 4 agentschappen (Dallas, JWT, Van Piperzeel en AIR Brussels) koos SEAT Import voor AIR Brussels als nieuwe communicatiepartner.

Met de woorden van Dimitri Gose : We rekenen op AIR Brussels om SEAT Import te helpen haar plaats te vinden op de Belgische markt en het merk in the picture te zetten als een interessant alternatief : een ideale mix tussen de technologie van de Volkswagen groep en een zuiders temperament. Ik twijfel er dan ook niet aan dat we met een proactief, hedendaags en voldoende « rebels » agentschap als AIR Brussels snel mooie resultaten zullen halen.

 

Het marketingteam van SEAT Import verwacht een effectief partnership dat een toegevoegde waarde betekent voor de internationale communicatiestrategie. De nieuwe samenwerking start al in september met een eerste campagne voor de SEAT LEON op TV, radio, print (OOH en automagazines) en online.

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium