SEAT Import gaat de weg op met AIR Brussels.

Na een competitie tussen 4 agentschappen (Dallas, JWT, Van Piperzeel en AIR Brussels) koos SEAT Import voor AIR Brussels als nieuwe communicatiepartner.

Met de woorden van Dimitri Gose : We rekenen op AIR Brussels om SEAT Import te helpen haar plaats te vinden op de Belgische markt en het merk in the picture te zetten als een interessant alternatief : een ideale mix tussen de technologie van de Volkswagen groep en een zuiders temperament. Ik twijfel er dan ook niet aan dat we met een proactief, hedendaags en voldoende « rebels » agentschap als AIR Brussels snel mooie resultaten zullen halen.

 

Het marketingteam van SEAT Import verwacht een effectief partnership dat een toegevoegde waarde betekent voor de internationale communicatiestrategie. De nieuwe samenwerking start al in september met een eerste campagne voor de SEAT LEON op TV, radio, print (OOH en automagazines) en online.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be