RUBEN VAN MALDEGHEM EN HAN VERSCHAEREN NAAR AIR

Air versterkt opnieuw haar troepen. Deze keer met een junior creative team, meer bepaald copywriter Ruben Van Maldeghem (24) en art director Han Verschaeren (28). Het duo komt van LDV United waar ze 3 jaar lang werkten op o.a Opel, Kind en Gezin, Q8, Special Olympics en Het Nieuwsblad. Ruben en Han leerden elkaar kennen op Sint-Lucas Antwerpen. LDV was hun eerste bureau.  

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be