Rise en Air lanceren een neo-campagne om jongeren te leren omgaan met geld.

De zoomers van GenZ zijn niet zoals de anderen. En dat uit zich niet enkel in hun taal.

Niets is onmogelijk voor deze generatie en ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Van hoelahoepend-blokfluit-spelen, op-hoge-snelheid-flessen-over-een-tafel-sliden, een perfecte-slagroom-worp… tot zelfstandig hun geld beheren!

Het enige wat ze nodig hebben, zijn de juiste tools.

En de juiste tool, die vinden ze bij Rise : een neobank voor jongeren tussen 10-18 jaar, maar net zo goed een hulpmiddel om geldvaardigheden aan te leren in de vorm van een applicatie met betaalkaart. (ouders kunnen gerust zijn, ze behouden de controle via een aparte interface).

Om Rise te lanceren bij zijn doelgroep, bestaat er dan ook geen betere manier dan enkele absurde TikTok-challenges, bedacht door reclamebureau Air, zowel voor de tieners als hun ouders. Met een eenvoudige boodschap « Get Money Skilled » en een signature in neologisme stijl waarmee alles gezegd wordt : « Rise Made Neo ».

(« En als u dit allemaal niks zegt, dan zit je duidelijk niet in de Neo-doelgroep », besluit Eric Hollander, Executive Creative Director bij Air.

 

Credits :

Client : Rise

Contacts : Morgan Wirtz, William Diercxens, Philippe Hennin, Donald Mertens

Agency : AIR BRUSSELS 

CD : Air Creative Council 

Creation : Tom Galle, Karel De Mulder, Romain Félix, John Benois, Arnaud Bailly

Design : Laurent Lejeune

Project Manager : Tom Ernst

Strategy : Maarten Van Daele

Agency Producer : Bérengère Lurquin

Production Company: Caviar

Executive Producer : Charles Kinoo, Eva Van Riet

Director : Bob Jeusette

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be