Met Air durft Partenamut het aan.

Wanneer je mensen vraagt in welke sectoren ze het liefst zouden werken, antwoorden ze zelden "bij een ziekenfonds". Ze stellen zich immers vaak een stoffig bedrijf voor, waar de bureaus vol met stapels papier liggen en hun collega's er al even grauw uitzien als hun outfits.

Daarom vroeg Partenamut aan Air om een rekruteringscampagne te bedenken die beter aansluit op de realiteit, namelijk een creatief, innovatief en sterk gedigitaliseerd bedrijf dat de administratieve rompslomp aanzienlijk heeft vereenvoudigd en eigenlijk maar één doel heeft: iedereen een gezond leven laten leiden. En voor die zinvolle missie van algemeen nut is Partenamut op zoek naar nieuwe talenten, 'veel nieuwe talenten'.

Op een platform waarop de ene sexy vacature na de andere verschijnt, geeft Partenamut zijn eigen draai aan de typische vacaturebanners op LinkedIn.

De post komt plotseling tot leven en geeft het woord aan een working girl die zó van Getty Images lijkt te komen. Nog verrassender wordt het wanneer ze ons de kantoren van Partenamut laat zien en toont dat je er veel méér bent dan een anonieme werknemer. Het ziekenfonds biedt al zijn werknemers de mogelijkheid om helemaal zichzelf te zijn, óók op het werk. Bij Partenamut ben je verantwoordelijk voor de marketing én voor de collectieve moestuin. Je bent er kampioen in IT én in tafeltennis. Overdag voer je besprekingen met je collega's en 's avonds vormen jullie samen een rockgroepje (ja, Partenamut is ook op zoek naar een drummer ;-)).

De enige voorwaarde is dat je talent en een positieve uitstraling hebt, en dat je mee wilt waken over het welzijn en de gezondheid van de klanten. Doe je mee?

De campagne is altijd actief en neemt voornamelijk de vorm aan van posts op LinkedIn.

 

CREDITS:

Klant: Partenamut

Contactpersonen: Tim Campens, Grégory Centner
Agency: Air Brussels
CD: Air Creative Council 
Creation: John Benois, Romain Félix, Arnaud Bailly, Edouard Coune, Marie Paris
Strategie: Michelle Defooz
Design: Charly Laurent, Boris Delire
Client manager: Pauline Heraly
Account Executive: Flore Antonnaux

Tv-productie: Fiona Chevalier

Productie: Fledge

Director: Victor Boccard

Line Producer: Francis Bosschem 

Executive Producer: Roaland Jeangout

Creative Partner: Diederik Jeangout

DOP: Virgil Leclerq

Klank: Poumtchak

VISUELE EFFECTEN: Studio plankton

Grading: Xavier Dockx

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be