Nieuwe rekruten voor de Air force.

Niet iedereen heeft F-16's nodig om zijn positie te versterken. Bij Air kiezen we gewoon voor het grote geschut: 8 nieuwe mensen.

Op het account departement verwelkomen we Laurie Parres-Albert (freelance), Alizée Perdaens (20something), Charlotte Zoao (TBWA/Publicis/Serviceplan).

Akkoord, dat vraagt om wat evenwicht in het genderdebat.

Daarom heten we Dries Floridor (freelance), Jonas Marysse (Make Lemonade/Supermachine/Boondoggle) en Yannick De Haes (Boondoggle/Leo Burnett) welkom in onze creatieve cel. Dries werkt samen met Jonas, Yannick met Ruben Van Maldeghem.  Ferdinand Bouillard (RTBF) vond zijn weg naar de content factory. En Nick Moors (BAS) versterkt dan weer de strategische cel.

8 nieuwe talenten die meebouwen aan merken die zinvol willen zijn in het leven van mensen. Want wat goed is voor mensen, is goed voor je business.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be