NIETS EN AIR SHARE A GOOD SPIRIT

Eind 19e eeuw zette Georges Niets de ginwereld op z'n kop met zijn geheime drievoudige distillatie. Bijna een eeuw later besloot zijn achter-achterkleinzoon Alexandre Hauben in zijn voetsporen te treden: ook hij schudt de ginsector flink door elkaar.

Hoe? Door net als zijn illustere voorganger te verrassen met een drievoudig gedistilleerde gin, maar dan wel ... alcoholvrij. “Voor onze gin combineren we drie verschillende distillatietechnieken: een klassieke methode, een tweede distillatieproces om de alcohol uit de drank te halen en ten slotte nog een koude distillatie.” Dat is het concept van Niets Distillery: alcoholvrije dranken die beslist niet moeten onderdoen voor hun alcoholische tegenhangers. Niet wat de smaak betreft en al evenmin op het vlak van nauwkeurige, vakkundige productieprocessen.

Alexandre Hauben stapte twee jaar geleden vol overtuiging in dit nieuwe avontuur, want voor hem is alcohol niet langer onmisbaar voor een geslaagd avondje uit. Maar ook een zekere frustratie lag aan de basis van zijn besluit: hij vond de alternatieven tijdens een tournée minérale uitermate beperkt.

Vandaag mag het resultaat er wezen: een verrassend lekkere alcoholvrije gin.

Nu de tournée minérale van 2022 erop zit, hebben Niets en AIR een vraag voor u: hebt u zich minder goed geamuseerd? Hebt u minder gelachen, minder gedanst, minder mensen ontmoet of minder genoten?

Of uw antwoord nu ja of nee is, Niets en Air zijn van één ding overtuigd: het heeft allemaal met de juiste spirit te maken. Zoals de verschillende campagnebeelden aantonen, doet alcoholvrij geen afbreuk aan de feestvreugde. Inderdaad, er ontbreekt iets op de beelden, maar eigenlijk ook weer niet.

In deze eerste campagne profileert Niets Distillery zich als een expert in alcoholvrije dranken en legt het merk de basis voor het concept. Want een feest zonder alcohol betekent niet dat er geen gelegenheid is voor bruisend dansplezier, leuke ontmoetingen, onbedaarlijke lachpartijen of, wie weet, een onschuldige flirt.

Want met een good spirit hebt u geen geestrijk drankje nodig. Kortom: zich amuseren kan ook perfect zonder alcohol. En dat is precies de filosofie van de good spirit company.

De tournée minérale zit erop … of is hij nog maar pas begonnen?

 

CREDITS: 

Client: Niets Co. The Good Spirit Company.

Contact client : Alexandre Hauben/CEO, Arthur Waucquez/COO Niets Brands, Alina Radionova/marketing manager Niets Brands

Agency: Air Brussels

CD : creative council

Creation: Marc Richard Vander Heyden, Marie Paris, John Benois, Arnaud Bailly, Karel De Mulder, Romain Félix

Account Manager: Pauline Heraly

Designer: Laurent Lejeune, Aurélie Prestigiacomo, Boris Delire

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be