Nespresso met Air en oSérieux! What Else?

Nespresso heeft Air de lead toevertrouwd voor de geïntegreerde communicatie in 2015.

 

Na een pitch georganiseerd door Pitchpoint, met naleving van de ACC/UBA regels, heeft Nespresso Air als lead agency voor haar geïntegreerde communicatie geselecteerd. De PR van Nespresso werd toevertrowd aan oSérieux!

 

Wim De Schutter, Marketing Director Benelux Nespresso: “Nespresso heeft meer dan ooit nood aan geïntegreerde communicatie waarbij content key is. Nespresso heeft bijzonder mooie verhalen te vertellen, die veel verder reiken dan de bekende TV-commercials. En deze verhalen willen we samen met Air en oSérieux! naar buiten brengen. We zochten in eerste instantie naar een partner die zowel online als offline communicatie beheerst, maar we moeten toegeven dat de ‘premium’ ervaring van Air ons heeft weten te verleiden.”

Eric Hollander, Founder en Executive Creative Director van Air : “We zijn bijzonder enthousiast om voor Nespresso te mogen werken, een merk dat zich met een bijzonder creatieve en innoverende marketingaanpak heeft weten te onderscheiden. Werken voor een cultmerk is een fantastische kans, maar brengt natuurlijk ook verantwoordelijkheden met zich mee. De onze zal erin bestaan de unieke verhalen die bij het merk horen te vertellen en tot leven te brengen.”

We vinden het geweldig om voor Nespresso aan de slag te mogen gaan,” aldus Ann Ramaekers, Senior PR-manager bij oSérieux! “Nespresso staat niet alleen voor overheerlijke koffie, maar ook voor een iconisch merk met een fantastisch imago."

Beide bureaus gaan met onmiddellijke ingang samenwerken.

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium