Nespresso met Air en oSérieux! What Else?

Nespresso heeft Air de lead toevertrouwd voor de geïntegreerde communicatie in 2015.

 

Na een pitch georganiseerd door Pitchpoint, met naleving van de ACC/UBA regels, heeft Nespresso Air als lead agency voor haar geïntegreerde communicatie geselecteerd. De PR van Nespresso werd toevertrowd aan oSérieux!

 

Wim De Schutter, Marketing Director Benelux Nespresso: “Nespresso heeft meer dan ooit nood aan geïntegreerde communicatie waarbij content key is. Nespresso heeft bijzonder mooie verhalen te vertellen, die veel verder reiken dan de bekende TV-commercials. En deze verhalen willen we samen met Air en oSérieux! naar buiten brengen. We zochten in eerste instantie naar een partner die zowel online als offline communicatie beheerst, maar we moeten toegeven dat de ‘premium’ ervaring van Air ons heeft weten te verleiden.”

Eric Hollander, Founder en Executive Creative Director van Air : “We zijn bijzonder enthousiast om voor Nespresso te mogen werken, een merk dat zich met een bijzonder creatieve en innoverende marketingaanpak heeft weten te onderscheiden. Werken voor een cultmerk is een fantastische kans, maar brengt natuurlijk ook verantwoordelijkheden met zich mee. De onze zal erin bestaan de unieke verhalen die bij het merk horen te vertellen en tot leven te brengen.”

We vinden het geweldig om voor Nespresso aan de slag te mogen gaan,” aldus Ann Ramaekers, Senior PR-manager bij oSérieux! “Nespresso staat niet alleen voor overheerlijke koffie, maar ook voor een iconisch merk met een fantastisch imago."

Beide bureaus gaan met onmiddellijke ingang samenwerken.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be