LEFFE EN AIR HERONTDEKKEN DE TIJD

Een nieuwe positionering en een nieuwe slogan : in haar nieuwe campagne, ontwikkeld door Air, nodigt Leffe ons uit om de tijd te herontdekken.

In een wereld waar alles veel te snel voorbijgaat, neemt Leffe rustig alle tijd. Met een Leffe trek je even aan de rem en geniet je met volle teugen van het hier en nu.

De TV-spot van de hand van Lieven van Baelen brengt een ode aan slow drinking en aan de verstilde tijd. Het resultaat is een eigentijdse en tegelijk tijdloze realisatie die speelt met extreme vertragingen, ondersteund door het sublieme « Slow » van Leonard Cohen.

Naast de TV-spot wordt het concept ook gedeclineerd in radio, print en in activaties in de horeca, de retail en op het terrein. Ten slotte is er nog een specifieke campagne rond een nieuw Leffe-glas dat ons uitnodigt de tijd te nemen om alle Leffe aroma’s te herontdekken. Neem de tijd om de campagne hieronder te ontdekken.

 

Credits:

Client : AB INBEV (Leffe)

Contacts : Arnaud Hanset, Alexandra Van Impe, Nadia Thyssen

Agency : AIR

Executive Creative Director : Eric Hollander

CD : Dieter De Ridder/ Michel Van Dijck

Création : Jean-Luc Soille

Account Team : Christophe Reiter, Pauline Héraly

Film production Company : CZAR

Producer : Maarten De Sutter

Director : Lieven Van Baelen

Sound : Sonicville

TV producer : Bérengère Lurquin

Photographer : Xavier Harcq

TV spot

MOV - 46 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be