Leer meer, dankzij Air en Le Soir +

Omdat we ons tegenwoordig anders informeren dan vroeger, lanceert Le Soir zijn nieuw, betalend online informatieplatform.

Le Soir +, da’s meer info, meer achtergrond en meer inzicht, en het biedt bovendien toegang tot de dossiers en archieven van Le Soir. Voor de lancering bedacht Air een campagne getiteld “Le Soir +. Wees slim en leer meer”, die letterlijk de diepgang van de informatie aantoont die Le Soir + zijn lezers biedt. De campagne bestaat uit drie grote vragen: “Hoe zijn we bij de tax-shift beland?”, “Fifa: waar rook is, is vuur?” en als laatste, schrijnend actueel: “Terrorisme: waar ontspringen de wortels van het kwaad?”. Als we de affiches van dichterbij bekijken, zien we dat elke letter eigenlijk bestaat uit artikels over het onderwerp in kwestie, die elkaar in omgekeerd chronologische volgorde opvolgen. Letter na letter zorgen deze artikels ervoor dat we een overzicht van alle informatie krijgen en, bijgevolg, meer leren. In het tijdschrift werd hetzelfde effect gecreëerd dankzij Shazam. Zo scan je gewoon de foto en zoom je vervolgens in op de tekst om de inhoud van elke letter beter te bekijken.

 

Credits

Client : Le Soir

Contacts : Gregory Vandenschrick, Didier Hamann

Agency : AIR

Executive Creative Director : Eric Hollander

CD : Dieter De Ridder/Joeri Van Den Broeck

Creative Team : Catherine Quadens/Jean-Marc Wachsmann

Account Team : Natacha Malou/Georgia Vandenberghen

Typographer : Clara Climent/Denis Haillez

Digital Producer : Greg Pin

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be