Hoe goed kopen als je wil smullen met je ogen dicht.

Bij Delhaize is kwaliteit nooit een kwestie van toeval.

Van het veld tot op het bord, in elke fase van de productie streven we naar beter om ervoor te zorgen dat onze klanten beter eten. Met het ‘Beter voor iedereen’ label bracht Delhaize al een revolutie teweeg voor het varkensvlees volgens een heel eenvoudig en gezond principe : als onze varkens goed eten, eten wij ook beter. Welnu, deze aanpak geldt voortaan ook voor eieren. Net zoals de varkens krijgen de kippen een voeding op basis van lijnzaad dat van nature rijk is aan omega 3. En omega 3 zijn vetzuren die essentieel zijn voor een evenwichtige voeding.

De ’Beter voor iedereen’-campagne zal te zien zijn op abribus vanaf 16 februari en krijgt een promoluik op de radio vanaf 18 februari.

 

Goed kopen, goed eten

De slogan van Delhaize is veel méér dan alleen een commerciële strategie. Vanaf 2016 is het een echte filosofie die op alle communicatieniveaus het engagement van Delhaize wil tonen om een gezonde, smakelijke en betaalbare voeding aan te bieden.

 

Credits :

Agentschap : Air

Klant : DELHAIZE

Contacts: Aude Mayence, Talia Hendlisz, Sandrine Blin, Aurélie Ceuppens

Executive Creative Director : Eric Hollander

Creative Directors : Michel Van Dijck

Creatives : Bertrand Degreef, Emmanuel Duriau, Hughes Legros

Graphic Design : Carole Verbyst

Strategic planning : Ingrid Bottelberghs

Account : Dominique Liebermann, Hafsa Smouni, Laura Deheem

Photography : Studio Wauters

Studio : Cobra Radio Brewery

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be