Hoe Amnesty en Air leiders eindelijk de waarheid laten vertellen.

 Amnesty International komt wereldwijd op voor iedereen die wordt bedreigd of gevangen zit vanwege hun overtuiging of meningsuiting. Jammer genoeg zijn er nog steeds regeringsleiders die er alles aan doen om informatie te weerhouden over wreedheden die gebeuren in hun land. 

Daarom besloten Amnesty International en Air om deze leiders wèl de waarheid te laten vertellen, door Youtube video speeches van leiders te targeten en te adverteren op overlay in-video banners. Aangezien deze banners de ondertitels verbergen, kon Amnesty dus zelf hun ondertitels herschrijven en de informatie onthullen die de leiders zelf nooit vertellen. 

Iedere banner eindigt met een eigen call to action naar een specifieke Amnesty pagina met meer informatie omtrent elke actie.

CREDITS

Agency: Air

Brand: Amnesty International

Client: Valérie Michaux, Philippe Hensmans

Communication Manager: Valérie Michaux

Executive Creative Director: Eric Hollander

Creative Directors: Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Creatives: Morgane Choppinet, Toon Vanpoucke

Account: Pauline Heraly

Digital Project Manager: Maxime Van Santen

Graphic Designer: Maxime Douillet, Olivier Desmet

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be