HARDER, BETTER, SAFER, STRONGER

Het iconische duo Daft Punk kondigde op 22 februari aan dat de wegen van beide artiesten scheiden. Met hun muziek spraken ze hele generaties van dansliefhebbers aan. En met hun helmen… het AWSR. Tijdens hun 28-jarige samenwerking verscheen het Franse duo nooit zonder. Bij wijze van eerbetoon hebben Air en het Waals Agentschap voor Verkeersveiligheid besloten om dit bijzondere gegeven aan te grijpen om Waalse motorbestuurders te herinneren aan een eenvoudige maar essentiële regel: draag altijd je helm. Daft Punk levert immers het ultieme bewijs : om lang mee te gaan, draag je maar beter een helm.

CREDITS : 

Client : AWSR – Waals Agentschap voor Verkeersveiligheid 
Contacts : Elodie Guidet, Françoise Guillaume, Audrey Louis, Jérémy Van Der Verren
Agency : AIR BRUSSELS
CD : Air Creative Council 
Creation : Marie Paris, Laurie Lacourt, Arnaud Bailly, Karel De Mulder, Romain Félix, John Benois 
Design : Boris Delire
Special Thanks to : Laurie Parres-Albert

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be