Skip to Content
Go ! Fish goes to Air !

Go ! Fish goes to Air !

Nordsee, de Duitse marktleider van visrestaurants die uitsluitend vis van duurzame visvangst aanbieden, pakt in België uit met een compleet nieuw concept : GO!FISH

Air kreeg de opdracht toevertrouwd om dit nieuwe merk van "fast good" te lanceren. Op het menu vinden we vis in alle mogelijke vormen, hetzij in versie Holy of Rebel : klassieke Fish & Chips, exotische gerechten met tempura, poke bowls en een breed aanbod van fish burgers. Deze worden geserveerd in een typische vintage badplaatsatmosfeer, samengevat in de lijn : The seaside of life.

Een eerste restaurant opende zijn deuren in Wijnegem vlakbij Antwerpen. Andere vestigingen volgen binnenkort, en dat niet alleen in België. Alessandro Preda, CEO van Nordsee (ongeveer 400 restaurants in Europa) : « GO!FISH is een compleet nieuw concept en de eerste Fast Seafood die super verse vis voor iedereen toegankelijk maakt. Dankzij de heel specifieke vintage sfeer en de kracht van het communicatieconcept hebben Nordsee en onze franchisenemers alle troeven in handen voor een snelle internationale ontplooiing ».

John Benois, Creative/Creative Director bij Air besluit: « We zijn bijzonder happy met deze klant. Ze beginnen te bijten ! »

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium