Go ! Fish goes to Air !

Nordsee, de Duitse marktleider van visrestaurants die uitsluitend vis van duurzame visvangst aanbieden, pakt in België uit met een compleet nieuw concept : GO!FISH

Air kreeg de opdracht toevertrouwd om dit nieuwe merk van "fast good" te lanceren. Op het menu vinden we vis in alle mogelijke vormen, hetzij in versie Holy of Rebel : klassieke Fish & Chips, exotische gerechten met tempura, poke bowls en een breed aanbod van fish burgers. Deze worden geserveerd in een typische vintage badplaatsatmosfeer, samengevat in de lijn : The seaside of life.

Een eerste restaurant opende zijn deuren in Wijnegem vlakbij Antwerpen. Andere vestigingen volgen binnenkort, en dat niet alleen in België. Alessandro Preda, CEO van Nordsee (ongeveer 400 restaurants in Europa) : « GO!FISH is een compleet nieuw concept en de eerste Fast Seafood die super verse vis voor iedereen toegankelijk maakt. Dankzij de heel specifieke vintage sfeer en de kracht van het communicatieconcept hebben Nordsee en onze franchisenemers alle troeven in handen voor een snelle internationale ontplooiing ».

John Benois, Creative/Creative Director bij Air besluit: « We zijn bijzonder happy met deze klant. Ze beginnen te bijten ! »

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be