Skip to Content
EEN PROMO OM HET WARM VAN TE KRIJGEN.

EEN PROMO OM HET WARM VAN TE KRIJGEN.

Be tv pakt uit met Kerstpromo

Om de straffe feestprogrammatie van Be tv en de bijhorende promo extra in de kijker te zetten, breide Air voor zijn klant VOO een kleine maar fijne Kerstcampagne in elkaar. Zo krijgen we in print enkele namen van filmtoppers te zien onder de vorm van kersttruien in Hollywoodversie, en komt de gestoorde Negan, het iconische personage uit het 8ste seizoen van The Walking Dead, in wol tot leven op TV. Een opvallende campagne voor een winters tv-aanbod waar VOO-kijkers het lekker warm van zullen krijgen.


Credits:

Agency: AIR

Client: VOO

ECD: Eric Hollander

CD: Dieter De Ridder

Creatives: Benoit Hilson, Jean-Marc Wachsmann

Graphic designer: Clara Climent

Accounts: Sandra Goffin, Caroline Charles

Advertising managers: Nicolas De Preter, Delphine Lenel

Film direction: Julien Henry

Film production: Cathy Watt (Be tv)

Film post-production: Mikros

Sound: Bleu Nuit

Photographer: Peter de Mulder

Retouching: Jean-Michel Goumet 

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium