Een persbericht van Belviva, "da moeten we vieren!"

Waarom wachten op excuses om te feesten als je ze zelf kan verzinnen ? Dat is het idee dat het agentschap Air heeft bedacht voor de lancering van het nieuwe creatieve merkplatform van Belviva.

Romain Félix, Creative Creative Director bij Air: «We staan wereldwijd bekend om onze levensstijl, ons optimisme en onze passie voor feesten. En ook al is dat vandaag niet zo evident, toch willen we iedereen eraan herinneren dat je niet veel nodig hebt om een feestje in gang te steken. Laten de excuses om te feesten op zich wachten ? Verzin er dan zelf één ! Een beetje zon, een meeting die wordt geannuleerd of een persbericht dat op tijd wordt uitgestuurd… het zijn allemaal prima redenen om te feesten, uiteraard met een pak frieten van Belviva. »

De campagne #Damoetewevieren nodigt iedereen uit om elk pak frieten halfvol te zien. Ze komt tot leven in een film die het nieuwe merkplatform lanceert, alsook via een reeks top topical posts met feestexcuses die een heel jaar lang kunnen gedeeld worden.

CREDITS

Klant : Iglo Belgium

Contacten : Romy Tourne, Els Uyttebroek

Agency : AIR BRUSSELS 

CD : Air Creative Council 

Creatie : Bas De Hooghe, Romain Félix, John Benois, Arnaud Bailly, Karel De Mulder.

Design : Aurélie Prestigiacomo

Client Manager : Hans Michiels, Pauline Héraly

Agency Producer : Bérengère Lurquin

Production Company: Amok

Executive Producer : Filip Van Geffelen

Director :  Dimitri Sterkens

D.O.P. :  Sam Ostyn

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be