Een geur van verandering, getekend JULES

Nadat Air komaf maakte met de mannelijke stereotypes in de «Men in Progress»-film die het nieuwe merkplatform van Jules introduceerde, gaat het agentschap verder op haar elan voor het Franse merk met 700 boetieks.

Na 10 jaar afwezigheid op de parfummarkt nam Jules de beslissing om een nieuwe eau de toilette te lanceren. Doelstelling : jongeren verleiden en het merk verjongen.

In een sector waar de communicatie zich vaak beperkt tot beelden van mooi gespierde, mysterieuze en half wilde jongemannen, wil Jules de dingen anders aanpakken. Air kreeg de opdracht om de nieuwe visie creatief te vertalen.

Van de naam tot de verpakking en de communicatie… Air bedacht het project van A tot Z. En zo kwam het op de proppen met Bon Homme. Een mannengeur, maar dan een goede.

Dankzij een ecovriendelijke verpakking en een film die inspeelt op stereotypes rond de mannelijke lichaamsgeur springt BON HOMME eruit en versterkt het nieuwe parfum het nieuwe, eigenzinnige imago van Jules.

 

CREDITS :   

Client : JULES  

Contacts: Benoît Latron, Karine Siebenhuner, Maud Grienti 

Account team: Pauline Heraly, Anastasia Bousson   

Agency: AIR Brussels   

CD: AIR Creative Council  

Creation: Arnaud Bailly   

Creation: Karel De Mulder   

Creation: John Benois

Creation: Romain Félix   

Creation: Laurie Lacourt   

Creation: Marc Richard Vander Heyden   

Art direction: Chantal Gillet  

Special thanks to: Lise Everaert, Benedict van Acker  

Movie production Agency: Initials LA  

Director: Heleen Declercq  

DOP: Jordan Vanschel 

Edit: Ward Geerts (Sliced)  

VO recording: Puresound 

VO: Amandine Decroix  

Music & sound design: Thomas Houthave (Klankwerk) 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be