Drie op drie voor AddRetail !

AddRetail, het communicatiebureau waar alles draait om retail, dat werd opgericht door AIR en onder leiding staat van Myriam Blanpain, kondigt met trots drie nieuwe klanten aan : Planet Parfum, Club en de folders voor Carrefour Hypermarkten !

Het bureau, dat officieel slechts drie maanden geleden werd opgericht, schiet dus razendsnel uit de startblokken.

Even ter herinnering : AddRetail is een omnichannel communicatiebureau gespecialiseerd in het combineren van strategie en creatie (ondersteund door Air) met de reactiviteit waar de retailwereld zo om vraagt, met kennis van nieuwe technologieën aangepast aan de sector en met efficiënt kostenbeheer.

Myriam Blanpain, CEO van AddRetail : “Ons aanbod komt duidelijk tegemoet aan een vraag van de markt, en wij hebben het uitgebreid en doeltreffend kunnen uittesten op zowel Club als Planet Parfum.”

Wat Carrefour betreft, zit het net even anders : het gaat hier over de Carrefour Hypermarkten folders. Deze pitch won AddRetail van Altavia, Hello Agency en Gutenberg Online, maar ditmaal zonder steun van AIR omwille van het duidelijke conflict met Carrefour.

Stéphane Buisseret, CEO van Air : “Dit is uiteraard fantastisch nieuws, een start-up die in slechts drie maanden tijd al levensvatbaar is, dat is de droom van elke ondernemer ! Dat gezegd, houden wij het belang van al onze bestaande klanten steeds voor ogen en plaatsen we vertrouwelijkheid steeds voorop : gezien AIR Delhaize als klant heeft en AddRetail nu Carrefour, gaan we de teams opsplitsen en in gescheiden bureaus laten werken. We blijven verder gewoon met AddRetail samenwerken op de klanten waar geen sprake is van conflict.”

De samenwerking tussen AddRetail en Club en Planet Parfum is al van start gegaan ; het contract met Carrefour treedt eind dit jaar in werking.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be