Skip to Content
Drie op drie voor AddRetail !

Drie op drie voor AddRetail !

AddRetail, het communicatiebureau waar alles draait om retail, dat werd opgericht door AIR en onder leiding staat van Myriam Blanpain, kondigt met trots drie nieuwe klanten aan : Planet Parfum, Club en de folders voor Carrefour Hypermarkten !

Het bureau, dat officieel slechts drie maanden geleden werd opgericht, schiet dus razendsnel uit de startblokken.

Even ter herinnering : AddRetail is een omnichannel communicatiebureau gespecialiseerd in het combineren van strategie en creatie (ondersteund door Air) met de reactiviteit waar de retailwereld zo om vraagt, met kennis van nieuwe technologieën aangepast aan de sector en met efficiënt kostenbeheer.

Myriam Blanpain, CEO van AddRetail : “Ons aanbod komt duidelijk tegemoet aan een vraag van de markt, en wij hebben het uitgebreid en doeltreffend kunnen uittesten op zowel Club als Planet Parfum.”

Wat Carrefour betreft, zit het net even anders : het gaat hier over de Carrefour Hypermarkten folders. Deze pitch won AddRetail van Altavia, Hello Agency en Gutenberg Online, maar ditmaal zonder steun van AIR omwille van het duidelijke conflict met Carrefour.

Stéphane Buisseret, CEO van Air : “Dit is uiteraard fantastisch nieuws, een start-up die in slechts drie maanden tijd al levensvatbaar is, dat is de droom van elke ondernemer ! Dat gezegd, houden wij het belang van al onze bestaande klanten steeds voor ogen en plaatsen we vertrouwelijkheid steeds voorop : gezien AIR Delhaize als klant heeft en AddRetail nu Carrefour, gaan we de teams opsplitsen en in gescheiden bureaus laten werken. We blijven verder gewoon met AddRetail samenwerken op de klanten waar geen sprake is van conflict.”

De samenwerking tussen AddRetail en Club en Planet Parfum is al van start gegaan ; het contract met Carrefour treedt eind dit jaar in werking.

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium