DEZE ZOMER ZET AIR ZIJN SCHOUDERS ONDER VISIT.BRUSSELS

Geef toe : we hebben op een concert of festival allemaal wel al eens achter iemand gestaan die een pak groter is. Om niets te missen, heb je dan twee opties: de tippen van je tenen of - een pak efficiënter - de stevige schouders van een moedige vriend of vriendin. En hopelijk heb je vrienden genoeg, want deze zomer krioelt Brussel van de festivals! De klassiekers die iedereen kent : de muziekfestivals. Maar visit.brussels biedt bezoekers aan de hoofdstad ook een festival van rooftops, bars, restaurants, party's, hotels, panorama's, musea ... En de beste manier om niets te missen van het beste van Brussel, is op een paar min of meer sterke schouders.

Om deze aanpak te illustreren, zetten Air en Fledge een ander typisch festivalelement in de kijker : foto's. Op festivals klim je niet alleen op schouders, maar maak je ook een heleboel foto's. Natuurlijke, authentieke foto's. Spontane momenten vastgelegd in snapshots. Voor de campagne van visit.brussels maakte de getalenteerde Daniil Lavrovski er meer dan 10.000! Na een zorgvuldige selectie en montage vertellen ze een prachtig verhaal: dat van een zomer in Brussel, tijdens een opwindend 'festivalfestival'.

Het sleutelwoord? Niets missen! Kom dus allemaal naar het rooftopfestival, kruip wat hoger en ontdek Brussel in al zijn pracht.

 

CREDITS

Client : Visit.brussels      

Contacts : Fiona Amoroso, Luana Trabelsi, Annemie Verschueren            

Agency : Air Brussels 

Creative chairman : Eric Hollander        

Creative director : Air Creative Council

Creation : Marc Richard Vander Heyden, Marie Paris, Arnaud Bailly

Creative Design director : Christophe Liekens      

Designer : Boris Delire 

Strategy : Tom Ernst 

Client manager : Pauline Heraly  

Account team : Anastasia Bousson, Flore Antonnaux        

TV producer : Fiona Chevalier 

Production : Fledge TV 

Producer : Diederick & Roeland Jeangout  

Director/photographer : Daniil Lavrovski            

Music : Poum Tchak  

Special thanks to : Ancienne Belgique - Bozar – Sofitel – Brasserie Signature.  

Visit Brussels_ShouldersOfBrussels_NL_DOOH_Rooftops.mp4

MP4 - 7.6 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be