De diepvriesmaaltijden van Iglo willen alle Belgen overtuigen. Eén voor één !

Nomad Food gaf zijn agentschap Air de opdracht om de perceptie over diepvriesmaaltijden van Iglo in België grondig te veranderen. Air ging met deze uitdaging aan de slag en ontwikkelde een jaarplan dat in verschillende golven komaf wil maken met de vooroordelen die Belgen hebben over diepvriesmaaltijden.

Camille Schvester, Senior Brand Manager verklaart : "Om te beginnen, worden de talrijke voordelen van de Iglo diepvriesmaaltijden in de verf gezet : bereid zonder bewaarmiddelen, lager zoutgehalte, Nutri Score A en B, alsook een snelle invriezing die ervoor zorgt dat de vitamines in de groenten van elke maaltijd op een natuurlijke manier bewaard blijven. « De natuur wordt even op pauze gezet zodat de voedingsstoffen tot in het bord behouden blijven».

Bovendien is Air ervan overtuigd dat één algemene boodschap naar een zo groot mogelijke doelgroep niemand zal overtuigen dat de perceptie over diepvriesmaaltijden achterhaald is. « Daarom hebben we besloten om alle Belgen één voor één te overtuigen ! Met een gepersonaliseerde boodschap voor alle 11.431.406 inwoners», vertelt Romain Félix, Creative Creative Director Air « als het er intussen al niet méér zijn !»

Voor de gelegenheid creëerde Air bij Iglo een nieuwe functie, namelijk die van Personal Convincer. Een functie die maar één doel voor ogen heeft : alle Belgen persoonlijk benaderen en hen één voor één overtuigen van de voordelen van Iglo diepvriesmaaltijden. Alle interventies van Alain, de Personal Convincer, werden gefilmd en geïntegreerd in een online campagne (Instagram, Facebook, YouTube en banners).

Intussen worden continu nieuwe acties opgezet die gedurende het hele jaar zullen gedeeld worden. Alain is vastberaden: « Zolang er mensen zijn die eraan twijfelen dat diepvries niet vers is, ga ik door. Ik stoppen ? Nooit ! »

 

CREDITS

Client : Iglo Belgium

Contacts : Camille Schvester, Romy Tourne

Agency : AIR BRUSSELS 

CD : Air Creative Council 

Creation : Bas De Hooge, Tom Galle, Romain Félix, John Benois, Arnaud Bailli, Karel De Mulder.

Design : Boris Delire 

Account manager : Laurie Parres-Albert 

Production Company: PPP 

Executive Producer : Abyssal

Line Producer : Antoine Desaintghislain 

Director :  Pierre Pironet

D.O.P. :  Pierre Pironet

Cameras : Sylvain Payelle / Hervé Vanderhaeghe

Gaffer & Grip : Hervé Vanderhaeghe

Sound Engineer : Manu Saubin

MUA : Esther Wauters

Editor : Adil Nahjari

Grading : Sylvain Payelle

Sound Studio : Zoo productions

Casting Agency : Starmania

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be