DE BELGISCHE CARDIOLOGISCHE LIGA EN AIR NEMEN SUIKER IN HET VIZIER

Een bezorger die 3 uur te laat met het verkeerde gerecht opdaagt, een meisje dat jouw favoriete serie « spoilt », een jaloerse collega die een compromitterende foto van je post… Stuk voor stuk situaties die je zin geven om een moord te begaan. Maar zover hoeft het niet te komen, want je kan je net zo goed wreken door hen een doosje met flink gesuikerde pralines te sturen. 

Dit jaar lanceren de Belgische Cardiologische Liga en Air een nieuwe campagne om de Belgen te sensibiliseren voor een vaak onderschatte vijand van het hart : suiker. Met jaarlijks meer dan 30.000 overlijdens vormen hart- en vaatziekten de tweede doodsoorzaak in België.  

De radio- en onlinecampagne « mijn aartsvijand » nodigt mensen uit, met 100% ‘noir de noir’ humor (zoals de chocolade), om hun aartsvijand een doosje pralines te sturen. Pralines versturen of een donatie maken kan via een website die speciaal voor de gelegenheid werd gecreëerd « mijnaartsvijand.be ». Om je…. dood te lachen.

Radio Spot - Bedrijfsfeestje

MP3 - 979 Kb

Radio Spot - Schoenmoeder

MP3 - 979 Kb

Radio Spot - Serie

MP3 - 979 Kb

PRINT

PDF - 280 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be