DE BELGISCHE CARDIOLOGISCHE LIGA EN AIR NEMEN SUIKER IN HET VIZIER

DE BELGISCHE CARDIOLOGISCHE LIGA EN AIR NEMEN SUIKER IN HET VIZIER

Een bezorger die 3 uur te laat met het verkeerde gerecht opdaagt, een meisje dat jouw favoriete serie « spoilt », een jaloerse collega die een compromitterende foto van je post… Stuk voor stuk situaties die je zin geven om een moord te begaan. Maar zover hoeft het niet te komen, want je kan je net zo goed wreken door hen een doosje met flink gesuikerde pralines te sturen. 

Dit jaar lanceren de Belgische Cardiologische Liga en Air een nieuwe campagne om de Belgen te sensibiliseren voor een vaak onderschatte vijand van het hart : suiker. Met jaarlijks meer dan 30.000 overlijdens vormen hart- en vaatziekten de tweede doodsoorzaak in België.  

De radio- en onlinecampagne « mijn aartsvijand » nodigt mensen uit, met 100% ‘noir de noir’ humor (zoals de chocolade), om hun aartsvijand een doosje pralines te sturen. Pralines versturen of een donatie maken kan via een website die speciaal voor de gelegenheid werd gecreëerd « mijnaartsvijand.be ». Om je…. dood te lachen.

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium