De Air-familie telt 10 nieuwe vrienden.

Tegen de huidige trend in verwelkomen wij maar liefst 10 nieuwe collega’s en vrienden om samen met ons in dit nieuwe avontuur te stappen. En omdat bij Air alles rond « friendship » draait, stellen we hen voor met de lijn die je meestal pas aan het einde van een CV vindt. Hier komen ze :

Nabil Aniss (strategist) : "Ik ben geobsedeerd door Pierre Bourdieu."  Hanane Lazhar (account) : “Ik ben nogal extravert van karakter (al zeg ik het zelf) waardoor ik goed kan opschieten met vrienden, collega’s en klanten. » Anastasia Bousson (account) : Ik ben gepassioneerd door «het beste geklede openluchtgekkenhuis ter wereld» (aka de mode, volgens Loïc Prigent) en de geschiedenis ervan. Mehdi Tribak (IT analyst) : “Ik probeer de grappigste IT-analist van België te zijn (yes, I'm doing a technical job which seems hard so I can laugh the rest of the time 😂).” Liesbet Ampoorter (traffic manager) : «Er zijn twee manieren om met de traffic om te gaan : als een gendarme of als een compagnon. Ik ben te verliefd op het leven om voor het eerste te kiezen ! »  Tom Ernst (account) : Ik dacht dat Air me zou aannemen op basis van de eerste lijn van mijn CV (ik heb Solvay gedaan). Maar nu blijkt dat ze me hebben aangenomen omwille van de laatste lijn : « Ik hou van rijstpudding, ben een krak in sudoku en luister elke ochtend naar de technoversie van het Belgisch volkslied. » Alice Stadion (account) : «Ik hou van wetenschap, kunst en omgaan met mensen. In welk ander beroep kan je al die dingen combineren? » Boris Delire of Bobo voor de vrienden (designer & motion designer) : “Not good at doing back flips, but really good at 360° design skills. Yes, I think it is always catchier in English”. Marie Paris (creative) : «Ik heb de naam van een ster maar dat wil niks zeggen. Op dit moment heb ik alleen nog maar goud en zilver gewonnen met de Young Dogs 2020. »

En last but not least : Anonymous Chipmunk (Ghost Writer). Hij heeft geen laatste zin in zijn CV maar hij is diegene die jouw CV beter zal maken…. Anoniem.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be