Skip to Content
Compliment complementair met Air

Compliment complementair met Air

Compliment, een Brusselse start-up die online gepersonaliseerde oplossingen voor voedingssupplementen aanbiedt, koos voor Air als strategische partner om de groei van de onderneming te begeleiden.

Aan het roer staan twee ondernemers die van aanpakken weten. Na een eerste overtuigende ervaring met gedeeld parkeren (Sharemypark), hebben de twee Brusselse ondernemers William Detry en Victor Boels zich gelanceerd in de voedingssector met Compliment, uw gepersonaliseerde programma van voedingssupplementen.

Na een analyse van de zwaktes en sterktes van de sterk groeiende markt van voedingssupplementen kozen de heren voor echte disruptie: het skippen van tussenschakels voor een beter kosten- en distributiebeheer, totale transparantie in een eerder ondoorzichtige markt, een abonnementsmodel met een nieuwe doorgedreven wetenschappelijke begeleiding in een markt die weinig vertrouwen inboezemt en waar een standaardaanbod de norm is.

Geen wonder dus dat de start-up snel de aandacht trok van het publiek en van doorwinterde investeerders zoals Jean Zurstrassen (Skynet, Keytrade) en Nicolas Debray (Semetis, Hakacia). Om het hoofd te kunnen bieden aan een snelle verwachte groei sloot Compliment een succesvolle fundraisingcampagne en een samenwerking af met Air.

William Detry : « Wat ons betreft heeft Air de beste track record als het gaat om merken bouwen in België. Met namen zoals Dior, Kenzo, VOO, Delhaize, BMW, enz… zitten we in goed gezelschap.”

 Victor Boels : «Bij Air new generation hadden we onmiddellijk die klik. Ze houden van ons product, begrijpen ons merk en delen onze ambities. We willen samen met hen groeien en van Compliment een Digital Native Vertical Brand (DNVB) maken dat een echte meerwaarde biedt.»

Renaud Goossens (Experience Director Air) : « Compliment is voor ons een perfecte match en een super belangrijke digital native klant: met hen duiken we voluit in de economie van morgen en de “Direct to consumers”. We willen hen helpen om een heel grote klant van Air te worden!”

 

 

 

 

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium