Caroline Marson, Craft & Design Director bij AIR

Het reclamebureau Air Brussels heeft een sterke reputatie als het gaat om crafting. Van grote luxemerken over mobiele telefonie tot campagnes voor het goede doel… AIR besteedt altijd bijzondere aandacht aan de uitvoering.

Creatief directrice Marie-Laure Cliquennois:

“Het visuele territorium van een merk en consistentie zijn van essentieel belang. Een aantrekkelijke, slimme art direction kunnen een goede strategie en een goed idee extra versterken. Daarom moet elke creatie tot in de puntjes afgewerkt zijn en zijn plaats kunnen innemen in de visuele ruimte, of dat nu op straat is of op het scherm."

Caroline Marson krijgt voortaan de functie van Craft & Design Director. Caroline, al 3 jaar actief bij AIR, werkte als grafiste/inspirator op Mobistar en bepaalde bovendien het grafische universum van Delhaize en van de laatste Leffe “Gebrouwen door de eeuwen heen”-campagne: niet toevallig een ode aan het craftsmanship!

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium