Caroline Marson, Craft & Design Director bij AIR

Het reclamebureau Air Brussels heeft een sterke reputatie als het gaat om crafting. Van grote luxemerken over mobiele telefonie tot campagnes voor het goede doel… AIR besteedt altijd bijzondere aandacht aan de uitvoering.

Creatief directrice Marie-Laure Cliquennois:

“Het visuele territorium van een merk en consistentie zijn van essentieel belang. Een aantrekkelijke, slimme art direction kunnen een goede strategie en een goed idee extra versterken. Daarom moet elke creatie tot in de puntjes afgewerkt zijn en zijn plaats kunnen innemen in de visuele ruimte, of dat nu op straat is of op het scherm."

Caroline Marson krijgt voortaan de functie van Craft & Design Director. Caroline, al 3 jaar actief bij AIR, werkte als grafiste/inspirator op Mobistar en bepaalde bovendien het grafische universum van Delhaize en van de laatste Leffe “Gebrouwen door de eeuwen heen”-campagne: niet toevallig een ode aan het craftsmanship!

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be