Cap48 en Air geven de paralympiërs een standbeeld.

Naar aanleiding van de start van de Paralympische Spelen in Rio, maakten Cap48 en Air een advertentie. We zien het bekende Griekse beeld ‘de discuswerper’ met een prothese. Met deze print wordt de aandacht gevraagd voor de waanzinnige prestaties van de paralympiërs, die tijdens de Spelen boven hun handicap uitstijgen.

Credits :

Client : CAP48

Contact : Bénédicte Duval

Executive Creative Director : Eric Hollander

Creative Director : Joeri Van Den Broeck

Creative Director : Dieter De Ridder

Creative : Loup Delpierre

Creative : Louise Cornet

Account Manager : Melissa Fastenaekels

Retouching : François-Olivier Dedeyn

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be