Bye bye stress, hallo One !

Het leven is ingewikkeld. Net zoals de vele « all-in» telecomaanbiedingen met hun ontelbare combinaties en variabele tariferingen. Gelukkig lanceert VOO nu One, zijn 4P-aanbod dat u het ​ leven vereenvoudigt. Hoe ? Dat vertelt Air u in een compleet stressloze campagne.

VOO lanceert deze herfst zijn « all-in » 4P-aanbod : One.

En ook al komt dit aanbod wat later dan dat van de andere operatoren, het heeft alles om een stevige plek op de markt te veroveren. « Ons aanbod steunt op twee pijlers : eenvoud en generositeit », zegt Jos Donvil, CEO van VOO. Generositeit, omdat « One » heel compleet is op het vlak van televisie, internet en mobiel. En eenvoud : een uniek voordeel ten opzichte van onze concurrenten die vaak uitpakken met erg complexe 4P-aanbiedingen en ontelbare combinaties waar de gemiddelde consument kop noch staart aan krijgt. Vandaag stelt VOO u één enkele keuze voor, een opvallend simpel en welgekomen alternatief in een tijd waar dingen steeds ingewikkelder worden.

Geen wonder dat Air uitgerekend deze eenvoud uitspeelt in de lanceringscampagne. Ten eerste in deTV-spots, waarin het agentschap enkele heel actuele oorzaken van stress toont onder de vorm van « burn-outs ». Zoals de « Zweedse burn-out », het gevolg van de complexe manier waarop meubelen van een bekend merk moeten gemonteerd worden, de « paswoord burn-out», te wijten aan de de massa paswoorden die niemand nog kan onthouden, en de « taxi burn-out » van ouders die de activiteiten van hun kroost amper nog kunnen bijhouden… Ten slotte wordt de link gelegd met de moeilijkheid om te kiezen tussen de vele complexe 4P-aanbiedingen, maar gelukkig wordt die burn-out vermeden door de komst en de eenvoud van One. Tagline : « One, het all-in pack dat u het leven vergemakkelijkt. »

Deze lijn wordt doorgetrokken in affichage, radio, online, print en guerilla (met onder meer een leuke knipoog aan de voet van de Proximus towers). Als kers op de taart vermelden we ook de evenementiële abribussen die anti-stressballen verdelen : een welgekomen accessoire voor al wie nog niet « One » is.

 

Credits:

Agentschap: AIR

Client: VOO

ECD : Eric Hollander

Creative Directors: Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Creatie: Jean-Marc Wachsmann, Benoit Hilson, Ramin Afshar

Tv Prod : Tuyen Pham

Contacts:  Delphine Lenel, Nicolas De Preter, Aude Vanstalle, Alexandre Detournay

Account: Caroline Charles, Sandra Goffin, Laura Deheem

Strategie : Charlotte Keup

Film Production: Latcho Drom

Sound: Bleu Nuit.

Director: Tom Geens

 

170621_VOO-4P-Burnout-Radio-Anti-Stress-PDV-35s.mp3

MP3 - 1.1 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be