BRUSSEL OPENT 9 NIEUWE MUSEA

Waarom Brussel bezoeken?

Stel de vraag aan Google, en de eerste antwoorden zijn unaniem: Brussel moet je bezoeken om zijn culturele rijkdom. Vernissages, galerijen, beurzen, expo's … En vooral, meer musea dan je denkt. Kortom, het culturele aanbod van Brussel heeft niets meer te bewijzen.

Dat kan (nog) niet gezegd worden van zijn natuurlijke rijkdommen. Daarom slaan visit.brussels en Air de handen in elkaar voor een nieuwe campagne die de komst van de lente aankondigt. Want ja, Brussel is het Stripmuseum, het Magritte Museum en het Biermuseum. Maar Brussel is ook 8.000 hectare groene ruimte.

Het is de culturele rijkdom die bezoekers naar Brussel lokt? Wel, dan tonen wij dat die rijkdom veel groter is dan ze denken. Hoe? Door nieuwe musea te creëren. Negen openluchtmusea, voor iedereen toegankelijk, vaak gratis en soms zelfs zonder sluitingstijd. Ja, dat allemaal.

Dus als je binnenkort Brussel bezoekt, maak dan zeker een ommetje langs het Ter Kamerenbos, het Warandepark of het Josafatpark om het Museum van de Luie Zondag te ontdekken. Vergeet je zonnebril niet om binnen te springen in het Museum van de Terrasjes. En breng een laken mee voor het Museum van Spontane Picknicks. 

Je ziet het, Brussel heeft veel meer musea dan je denkt. En al die nieuwe musea kan je nu ontdekken via klassieke, digitale en stadsaffiches, op sociale media en via de influencers die je volgt.

Waarom Brussel bezoeken? Google zegt "voor zijn culturele rijkdom". Visit.brussels en Air zeggen "voor zijn groene ruimten en natuurpracht". Na Magritte en Hockney, is het nu aan de lente om zich tentoon te stellen in Brussel.

 

CREDITS:

Client: Visit Brussels

Contacts: Fiona Amoroso, Vanessa Lousberg, Cédric Mayence

Agency: Air Brussels

CCD: Creative Council

Creation: Marie Paris, Marc Richard Vander Heyden, Arnaud Bailly, John Benois, Romain Félix, Karel De Mulder

Strategy: Tom Ernst

Client manager: Pauline Heraly

Account team: Anastasia Bousson, Flore Antonnaux

Creative design director : Laurent Lejeune

Designer: Aurélie Prestigiacomo, Boris Delire, Vanessa Warnant

DOOH.mp4

MP4 - 17 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be