BMW, in het spoor van De Mol.

BMW, in het spoor van De Mol.

Als De Mol zich in allerlei bochten moet wringen, dan doen wij ook. Dat moet BMW gedacht hebben als sponsor van van het nieuwe seizoen. Het resultaat: een prachtig billboard waarin twee BMW M4’s met elkaar in driftduel gaan. Spannend en beklijvend, net als De Mol. Let goed op, want misschien zit er al een clue in de billboards. Misschien ook niet.

Credits

Creatives: Ruben De Praetere & Yves Van Hacht

Creative Director: Steven Janssens

Account: Ophélie Van Hagendoren

TV producer: Marlies Neudt – Tuyen Pham

Productiehuis: Geronimo

Executive producer: Jasper Moeyaert

Producer: Mathias Kerner

Director: Michaël Mombeek – Mitch

DOP: Piet Deyaert

 

 

Link 7 sec – Sponsor Formaat (TVC)

Link 38 sec – Digitaal Formaat (Pre Roll & Some)

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium