Skip to Content
BMW en AIR laten u ‘WhatsAppen’ met de BMW X2

BMW en AIR laten u ‘WhatsAppen’ met de BMW X2

BMW en AIR laten u ‘WhatsAppen’ met de BMW X2

Het merendeel van het ‘sharen’ gebeurt vandaag privé onder vrienden, en veel minder in het openbaar.  Onder andere via Facebook Messenger en het populaire WhatsApp. Om in de spelen op deze evolutie lanceert BMW ‘Whatsapp met de BMW X2’. Een meer informele, en vooral verfrissende manier om in contact te komen met deze nieuwe bijzondere SAV, ofte Sports Activity Vehicle. Wie z’n nummer doorgeeft, krijgt op deze manier exclusieve content te zien. Of maakt kans op exclusieve rewards. Een nieuw tijdperk, een nieuwe vorm van 2 way communication. Offered by BMW & AIR.

Het is een première voor België dat een automerk samenwerkt met WhatsApp. Een ideale combinatie gezien de jongere doelgroep van de BMW X2.

De nagelnieuwe contentcel van Air stond in voor de strategische aanpak en concrete invulling van deze unieke samenwerking.

Credits:

Client: BMW Belux

Contact: Steven De Deyne, Wim Verbeurgt

ECD : Eric Hollander

CD: Joeri Van Den Broeck

Head of Digital: Yann Balbaert

Connection Planner: Max Van Santen

Strategie: Dieter Riemaeker

Account: Ophélie Van Hagendoren

Digital Designer: Filiz Elaerts

Digital Production: Greg Pin, Olivier De Smet

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium