BMW en AIR laten u ‘WhatsAppen’ met de BMW X2

BMW en AIR laten u ‘WhatsAppen’ met de BMW X2

Het merendeel van het ‘sharen’ gebeurt vandaag privé onder vrienden, en veel minder in het openbaar.  Onder andere via Facebook Messenger en het populaire WhatsApp. Om in de spelen op deze evolutie lanceert BMW ‘Whatsapp met de BMW X2’. Een meer informele, en vooral verfrissende manier om in contact te komen met deze nieuwe bijzondere SAV, ofte Sports Activity Vehicle. Wie z’n nummer doorgeeft, krijgt op deze manier exclusieve content te zien. Of maakt kans op exclusieve rewards. Een nieuw tijdperk, een nieuwe vorm van 2 way communication. Offered by BMW & AIR.

Het is een première voor België dat een automerk samenwerkt met WhatsApp. Een ideale combinatie gezien de jongere doelgroep van de BMW X2.

De nagelnieuwe contentcel van Air stond in voor de strategische aanpak en concrete invulling van deze unieke samenwerking.

Credits:

Client: BMW Belux

Contact: Steven De Deyne, Wim Verbeurgt

ECD : Eric Hollander

CD: Joeri Van Den Broeck

Head of Digital: Yann Balbaert

Connection Planner: Max Van Santen

Strategie: Dieter Riemaeker

Account: Ophélie Van Hagendoren

Digital Designer: Filiz Elaerts

Digital Production: Greg Pin, Olivier De Smet

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be