Biep Biep. Hoera! Voor Air & Bancontact Payconiq Company.

Na een belangrijke competitie heeft het Belgisch betaalbedrijf Bancontact Payconiq Company gekozen voor een samenwerking met AIR om hun strategische, creatieve en digitale communicatie verder uit te bouwen. Het voorgaande bureau is Boondoggle.

Pauline Heraly, CEO en partner van AIR, klinkt opgewekt: “ Het is echt cool. Payconiq by Bancontact is een diep verankerd merk in het dagelijks leven van mensen en in onze cultuur, met een visueel en creatief uitgesproken DNA. Kortom, alles wat we leuk vinden bij AIR. Ondanks de gevestigde waarde in het noorden, kan het merk een boost gebruiken in het zuiden van het land.

 

Arnaud Bailly, Creative Director en partner bij AIR, deelt z’n enthousiasme: “ Dit is echt cool. Payconiq by Bancontact is een trots voor ons land, een soort van culturele uitzondering. We positioneren onszelf tussen andere internationale spelers én we staan er! ​ Payconiq by Bancontact is boven alles een uitstekend product dat door de jaren heen is geëvolueerd. Het is een mooi merk met uitgesproken elementen, dat op dit moment nog op zoek is naar z’n identiteit. Het doel is om meer te betekenen dan een simpele geldtransactie en echt te streven naar een levensstijl… op z’n Belgisch quoi.”

 

Michelle Defooz, strategisch directeur bij AIR, voegt toe: “ Dit is echt cool. Payconiq by Bancontact is veel meer dan louter een geldtransactie. Het is een systeem dat ervoor zorgt dat elke transactie vlot en subtiel gebeurt om op die manier nooit de leuke momenten van het leven te verstoren. Ondanks dat de app een belangrijk onderdeel is geworden van het dagelijkse leven van individuen en handelaars, valt er nog veel potentieel te ontdekken. Onze missie is om hen te begeleiden in de valorisatie en adoptie van alle voordelen van Payconic by Bancontact en aan te tonen hoe de app ons moeiteloos verankert in het nu.”

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be