Bart Gielen is de nieuwe CD van Air.

Air is bijzonder enthousiast over z’n nieuwe creative director Bart Gielen, de voormalige CD van LDV United en Quick Brown Foxes.
Al jarenlang weet Bart te verrassen met relevante campagnes die ook uitstekend scoren op award shows. 

“Zorgen voor relevantie in het leven van mensen vindt Bart net zo belangrijk als awards winnen,” vertelt Eric Hollander, Founder & Executive Creative Director bij Air. “De klik was er meteen. Met Bart en Joeri Van Den Broeck, onze dedicated CD voor BMW, delen we de overtuiging dat meaningful brands betere business genereren. En wat blijkt? Net die merken scoren uitstekend in Cannes en op de andere festivals.”

Stéphane Buisseret, CEO Air :
“We hadden een echte senior nodig, die even veeleisend is als wij op het vlak van creatie, maar ook op het vlak van onze waarden en objectieven. Waaronder de noodzaak om te zorgen voor meer business-driven oplossingen – die vooral meer digitaal zijn – voor klanten die meer dan ooit aantoonbare resultaten verwachten. Met Bart en het hele managementteam delen we unaniem deze visie.”

Bart Gielen, new CD Air :
"Ik kijk ernaar uit om de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd toe te passen op grote merken bij Air. In de creatieve output, maar ook in het proces ernaartoe. Ook voor mij gaan strategie en creatie hand in hand, samen creëren ze de basis van een Meaningful Story. Maar aan onze werktafel schuiven steeds experts aan die het concept versterken: van UX en data-specialisten tot psychologen en game-ontwikkelaars. We denken eerst na over de best mogelijke oplossing, om dan te kijken hoe we dat op de meest impactvolle manier naar buiten brengen. Het is heerlijk om bij Air een team terug te vinden waarmee we in alle touchpoints 365 dagen per jaar relevant kunnen zijn’, besluit Bart.

Bart Gielen bouwt al 17 jaar mee aan sterke merken, eerst als art director en later als creatief directeur. Voor deze merken won hij de talloze prijzen (een 30-tal nationale en een 20-tal internationale, waaronder 5 Cannes Lions) voor gereputeerde bureaus als Duval Guillaume Antwerp, Boondoggle, LDV United en Quick Brown Foxes).

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be