Anja De Landsheer, Brand Integration Director bij Air

Na lange tijd in Azië te hebben gewerkt (met name in Maleisië, India, Hong Kong en Singapore) als Business and Integrated Marketing Communication Director voor Leo Burnett, is Anja De Landsheer ondertussen weer naar Brussel teruggekeerd. Air heeft haar nu ingeschakeld om het bureau naar het volgende niveau te helpen tillen: zo is het aanbod voortaan nog sterker, nog beter geïntegreerd en nog coherenter, ongeacht de touch points.
Speciaal voor Anja stampte Air dan ook een gloednieuwe job uit de grond: die van Brand Integration Director.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be