Andermans websites.

VOO, die dankzij hun onafhankelijke ADSL kabel sowieso al sneller internet konden aanbieden dan de concurrentie, komen deze keer aanzetten met nóg straffer internet, dat een uploadsnelheid van maar liefst tot 200 mbps mogelijk maakt.

Om dit gegeven in de kijker te zetten en om iedereen op de hoogte te brengen van dit nieuw soort internet dat bijzonder geschikt is om met verschillende mensen tegelijk gebruik van te maken, bedacht Air een campagne in de vorm van een experiment, gebaseerd op een super eenvoudige insight: de leden van eenzelfde familie hebben elk zéér uiteenlopende interesses.

Tijdens het experiment werden vier verschillende groepen (ingedeeld volgens leeftijd en bijgevolg met verschillende interesses) verplicht om de favoriete website van een van de andere groepen te bezoeken. Een uur lang moest iedere groep zich dus verdiepen in een onderwerp dat hun absoluut niet boeide, en achteraf werden ze om reactie gevraagd. Een originele manier om dit nieuwe internet te promoten dat iedereen de mogelijkheid biedt om volgens de eigen interesses en in optimale omstandigheden te surfen. De campagne bestaat uit een filmpje van 90 seconden dat het experiment laat zien, gevolgd door vier kortere formats die elk een andere leeftijdsgroep weergeven. De filmpjes zullen te zien zijn op televisie en online.

Website VOO : groepeert alle materiaal -->  http://www.voo.be/reactions.

Credits:

Agency: AIR

Client: VOO

CDs: Dieter De Ridder & Joeri Van Den Broeck

Creation: Jean-Marc Wachsmann & Benoit Hilson.

Client contacts: Erica Vanini, Delphine Lenel, Justine Deridder

Account team: Caroline Charles, Sandra Goffin

Film production: Latcho Drom

Sound: Bleu Nuit

Director: Matthieu Jorrot

 

Hieronder :

- 1 spot 90 sec met de 4 leeftijdsgroepen

- 4 spotjes van 45 sec : 1 spot per groep

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be