Skip to Content
Andermans websites.

Andermans websites.

VOO, die dankzij hun onafhankelijke ADSL kabel sowieso al sneller internet konden aanbieden dan de concurrentie, komen deze keer aanzetten met nóg straffer internet, dat een uploadsnelheid van maar liefst tot 200 mbps mogelijk maakt.

Om dit gegeven in de kijker te zetten en om iedereen op de hoogte te brengen van dit nieuw soort internet dat bijzonder geschikt is om met verschillende mensen tegelijk gebruik van te maken, bedacht Air een campagne in de vorm van een experiment, gebaseerd op een super eenvoudige insight: de leden van eenzelfde familie hebben elk zéér uiteenlopende interesses.

Tijdens het experiment werden vier verschillende groepen (ingedeeld volgens leeftijd en bijgevolg met verschillende interesses) verplicht om de favoriete website van een van de andere groepen te bezoeken. Een uur lang moest iedere groep zich dus verdiepen in een onderwerp dat hun absoluut niet boeide, en achteraf werden ze om reactie gevraagd. Een originele manier om dit nieuwe internet te promoten dat iedereen de mogelijkheid biedt om volgens de eigen interesses en in optimale omstandigheden te surfen. De campagne bestaat uit een filmpje van 90 seconden dat het experiment laat zien, gevolgd door vier kortere formats die elk een andere leeftijdsgroep weergeven. De filmpjes zullen te zien zijn op televisie en online.

Website VOO : groepeert alle materiaal -->  http://www.voo.be/reactions.

Credits:

Agency: AIR

Client: VOO

CDs: Dieter De Ridder & Joeri Van Den Broeck

Creation: Jean-Marc Wachsmann & Benoit Hilson.

Client contacts: Erica Vanini, Delphine Lenel, Justine Deridder

Account team: Caroline Charles, Sandra Goffin

Film production: Latcho Drom

Sound: Bleu Nuit

Director: Matthieu Jorrot

 

Hieronder :

- 1 spot 90 sec met de 4 leeftijdsgroepen

- 4 spotjes van 45 sec : 1 spot per groep

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium