An Van den Cruyce Managing Director bij Air.

Enkele maanden na de komst van Dieter De Ridder en Joeri Van Den Broeck als nieuwe Creative Directors maakt nu ook An Van den Cruyce de overstap naar Air. Zij gaat vanaf 7 december aan de slag als Managing Director.

An was een uitstekende account bij ondermeer Duval Guillaume en Famous, en ten slotte Managing Director bij Saatchi & Saatchi. Klanten zoals Anheuser-Busch Inbev, Coca Cola Services, Hyundai, 3M, Belfius, Samsonite, Croky, GAIA, Klara en Brussels Airlines hebben niets dan lof over haar.

An zal zich bij Air eerst focussen op het dagelijks management van het bureau. Kwestie van haar collega’s en de klanten te leren kennen, zodat ze vanaf begin 2017 haar nieuwe taak ten volle kan opnemen.

An: “Uitgerekend nu voor Air kunnen werken is geweldig! Want dit mooie Belgische, onafhankelijk bureau zit volop in de lift. Zij weten als geen ander hoe je merken moet opbouwen en zetten voluit in op vakmanschap en creativiteit. Bovendien sta ik 100% achter hun geëngageerde filosofie. Eric en Stéphane leveren enorme inspanningen om van Air een meer geïntegreerd bureau te maken en ik wil hen helpen bij deze uitdaging.”

Stéphane Buisseret (CEO) en Eric Hollander (Chairman, Executive Creative Director): “Fantastisch dat An bij ons komt werken! Eigenlijk komt ze op het goede moment. Air is de laatste tijd enorm gegroeid en bovendien is ons vak een stuk complexer geworden. Om zowel een service als een creatief product van topniveau te kunnen aanbieden, investeren we in senioriteit. Met Dieter en Joeri aan het hoofd van de creatie, Isabelle Moulart als Head of Strategy en An als Managing Director bieden we merken een unieke bundeling van toptalent aan”.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be