Amnesty en Air tegen verkrachting op het werk

Naar aanleiding van de « Dag van de veiligheid en gezondheid op het werk » lanceert Amnesty een sensibiliseringscampagne rond een onderwerp dat maar al te vaak wordt miskend: seksuele agressie en verkrachting op het werk. Miskend, maar nochtans heel reëel : volgens een recent onderzoek was 7% van de 2000 ondervraagde vrouwen al het slachtoffer van seksuele agressie op het werk. Amnesty speelt deze huiveringwekkende cijfers uit met 3 visuals gefotografeerd door Opération Panda. Een campagne die de stilte wil doorbreken, hulp wil aanbieden via een gratis nummer van SOS Verkrachting en alle actoren op de arbeidsmarkt een duidelijke boodschap wil meegeven : « Als het neen is, is het neen ! »

 

 

CREDITS

Agency: Air

Brand: Amnesty International

Client: Valérie Michaux, Philippe Hensmans

Communication Manager: Valérie Michaux

Executive Creative Director: Eric Hollander

Creative Directors: Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Creatives: Jean-Marc Wachsmann, Benoit Hilson

Account: Louis Gheysens, Pauline Heraly

Digital Project Manager: Maxime Van Santen

Photographer: Opération Panda

Graphic Designer: Maxime Douillet

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be