Skip to Content
ALTIJD WELKOM MET LEFFE EN AIR

ALTIJD WELKOM MET LEFFE EN AIR

Al sinds 1240 wordt het Leffe-bier aangeboden aan alle pelgrims die een bezoek brengen aan de Abdij van Leffe : Leffe staat symbool voor de traditie van vakmanschap en gastvrijheid van haar makers.

In de gepolariseerde wereld van vandaag wil Leffe deze rol meer dan ooit waarmaken, samengevat in de nieuwe baseline die het merk en zijn agentschap creëerden : « Leffe. Altijd welkom. »

Om dit idee tot leven te brengen, voert de nieuwe Leffe TV-spot van de hand van het Tsjechische regisseursduo Wolfberg een onverwachte ontmoeting op tussen een groep bikers en de paters van de Abdij van Leffe.

Twee werelden die lijken te botsen maar toch harmonieus samenkomen rond een gedeeld Leffe-moment en… rond een verrassende Gregoriaanse versie van Steppenwolf’s Born to be Wild.

De campagne loopt via TV,  sociale media en komt tot leven via tal van activaties. Met alvast een eerste opmerkelijk muzikaal moment vorig weekend tijdens de Dinant Motorcycle Days en het 19ste Motortreffen, voorgegaan door niemand minder dan Père Augustin van de Abdij van… Leffe.

 

 

CREDENTIALS

Client ABI : Jacques Lebel, Lourenço Arriaga, Andre Amaral

Executive Creative Director : Eric Hollander

Strategic team : Dieter Riemaeker

Art Director : Sophie Norman

Creative team : Jean-Luc Soille, Hugues Legros 

Account team : Pauline Héraly

Production house : Hamlet

Producer : Ruben Goots

Director : Wolfberg

 

 

Over air brussels - partner of McCann

Air is Belgium’s top independent agency, and the exclusive partner of McCann Group in Belgium. Strategic, creative on all touchpoints, business driven... Air brings additional meaning to the lives of brands, their users, and to its 40 employees.
www.aironair.be/

air brussels - partner of McCann
Terhulpsesteenweg 185
1170 Brussels – Belgium