AIR ZET SOLLICITANTEN LIVE OP TV VOOR LOYENS & LOEFF.

Het agentschap ontwikkelde een originele recruteringscampagne voor Loyens & Loeff waarbij de kandidaten live in een debat op TV worden gedropt om te kijken of ze stressbestendig genoeg zijn.

Het zal je maar overkomen...je zit zenuwachtig te wachten voor je sollicitatie en in plaats van binnen te gaan bij je toekomstige werkgever, loop je rechtstreeks een live nieuwsuitzending binnen waar je aangekondigd wordt als de Juridische Expert van Loyens & Loeff. Wat doe je op zo'n moment? Laat je alles vallen en loop je weg? Of raap je al je moed bij elkaar en maak je het beste van deze benarde situatie? Bovendien kijken de Managing Partners in de kamer ernaast mee op het scherm om te kijken hoe stressbestendig je bent.

Voor deze productie week Air uit naar het Flagey gebouw waar de jobdays van Loyens & Loeff werden opgezet. Meer dan 16 verborgen camera's registreerden hoe de kandidaten binnenkwamen en plaatsnamen in de wachtzaal. Wat de kandidaten niet wisten, is dat ze eigenlijk verwacht werden in de nieuwsuitzending naast de wachtkamer. Groot was dan ook hun verbazing wanneer ze rechtstreeks live op TV belandden. Sommige kandidaten bezweken bijna onder de druk maar de beste slaagden met glans in deze stresstest. En naar zulke jonge professionelen, die hun mannetje kunnen staan, is Loyens & Loeff nu net op zoek. De slogan van Loyens & Loeff luidt dan ook: "write your own story." En dat hebben deze kandidaten zeker gedaan. Job well done!

Meer info over deze campagne op www.aironair.com

 

 

Credits

Client: Loyens & Loeff

Client contacts: Marc Vermylen , Karine Leon, Katrien Berghs, Clarisse Blavier 

ECD: Eric Hollander

Creative Directors: Joeri Van Den Broeck, Dieter De Ridder

Creatives: Sven Van Hooydonck, Danny Vissers

Strategic Director: Dieter Riemaeker

Account manager: Aurélie Thollebeek

Graphic Designer: Maxime Douillet

Digital producer: Maxime Van Santen

RTV producer: Marlies Neudts

Film Production Company: Geronimo

Film Director : Benoit De Clerck

Film Producer: Mathias Kerner

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be