AIR WERFT AAN, VERVOLG

Nadat AIR enkele weken geleden aankondigde 5 nieuwe mensen te hebben aangenomen, kondigt het bureau uit Brussel nu opnieuw 6 nieuwkomers aan.

Zo verwelkomt AIR Dieter Riemaeker als Creative Strategist. Hij werkte onder andere voor de Europese Commissie (Ex-Smokers) en Duvel bij Saatchi&Saatchi en meer recenter op Renault en Hello bank! bij Publicis. Bij AIR zal Dieter zich voornamelijk ontfermen over de Nationale Loterij en Leffe.

Ook de commerciële afdeling wordt versterkt: Katja d’Hollander, ex-TBWA, vervoegt Air als Junior Account Executive. Hélène Lebbe, ex-Grey, als Junior Account Executive en Antoine Boole, ex-Puratos, start er als Data Analist.

Tenslotte verwelkomt AIR ook Sophie De Plecker & Joris Luyten als Senior Creative Team. De twee studeerden 10 jaar geleden af aan Sint-Lukas Brussel en werkten samen bij Dansaert & Fils, Young & Rubicam en Publicis.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be