AIR WERFT AAN

Het geëngageerde bureau uit Brussel schakelt duidelijk een versnelling hoger met de aanwerving van 3 nieuwe mensen :

Yann Balbaert, ex-Actito, Havas en Cronos Group, wordt als Head of Digital het kruispunt tussen creatie, strategie, CRM en technologie.

Ook op de commerciële afdeling komen er twee nieuwe Account Directors bij en niet de minste: Christophe Reiter en Louis Gheysens. Christophe, onafhankelijk consultant en ex-Managing Director van Van Piperzeel, wordt Project Director ad interim. Louis, ex-Emakina en ex-Duval Guillaume, zal zich voornamelijk ontfermen over het Leffe-budget.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.

air.be

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

info@air.be

www.air.be