Air viert de natuur tijdens het Milieufeest

Tijdens het jaarlijkse Milieufeest viert de stad Brussel de natuur met een programma vol artistieke, sportieve en leerrijke activiteiten. Tal van Brusselse verenigingen zijn van de partij om inwoners te inspireren en aan te moedigen om bij te dragen aan een duurzamere stad.

Na twee jaar noodgedwongen afwezigheid door de coronacrisis, is het Milieufeest terug van weggeweest en helemaal klaar om nog meer bewustwording te creëren over de klimaatcrisis!

De stad heeft nood aan natuur, en om die boodschap kracht bij te zetten vroeg Air aan Aurélie Prestigiacomo, grafisch ontwerper bij het reclamebureau Air en getalenteerde illustratrice, om haar penselen en Photoshop-skills tevoorschijn te halen. Met die creatieve hulpmiddelen ontwierp ze een kleurrijke visual en de vormgeving voor het Milieufeest.

Ook in de radiospot voor het evenement kreeg de natuur uiteraard een prominente rol.
 

Credits

Klant: Brussel Leefmilieu – Apolline Stockhem

Agency: Air 

Creative direction : Creative Council

Creation : Anouk Lemm, Maxime Dereeper, Juliette Pignault, Maxime Lefebvre

Account Manager: Alice Stadion 

Account Executive: Thomas Taeymans 

Strategy : Michelle Defooz

Studio:  Laurent Lejeune, Manoah Tanghe

Illustration : Aurélie Prestigiacomo

Radio production  : La Vita Studios


 

220506-Milieufeest-radio-NL-15.mp3

MP3 - 471 Kb

220506-Milieufeest-radio-NL-30.mp3

MP3 - 939 Kb

Milieufeest DOOH

MP4 - 7.8 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over air brussels - partner of McCann

Air is het eerste onafhankelijke reclamebureau in België en een exclusieve partner van de McCann Group. Met zijn strategische aanpak, creativiteit op elk communicatiekanaal en resultaatgerichtheid maakt Air het leven van merken, gebruikers en medewerkers zinvoller. 

Air streeft ernaar een inspiratiebron te worden voor een duurzamere wereld en een motor te zijn die medewerkers, klanten en partners aandrijft om actie te ondernemen. In het kader van dat doel is het bedrijf begonnen met een B Corp-certificering. De eigen uitstoot van het bureau is al koolstofneutraal, en dankzij een nieuw, zelf ontwikkeld algoritme kan Air ook de uitstoot bij de productie van campagnes voor klanten neutraliseren.


www.aironair.be/

Neem contact op met

Terhulpsesteenweg 185 1170 Brussels – Belgium

+32 (0)2 543 06 66

[email protected]

www.air.be